040-653 49 10 info@kolonimaklarna.se

HOS OSS BLIR DU INTE EN I MÄNGDEN

Guide till vår säljprocess

En lyckad stugförsäljning kräver en effektiv och genomtänkt säljprocess. Därutöver anpassas varje uppdrag efter säljarens behov och önskemål.

01

Värdering

En bra stugaffär börjar alltid med en kostnadsfri saluvärdering. Här går vi även igenom sälj-processen med dig och du har möjlighet att ställa frågor. En värdering är alltid kostnadsfri.

 

 

04

Visningar

Oftast är visningarna en kombination av förhandsvisning och bokade visningar. Visningsupplägget bestäms alltid i samråd med säljaren.

02

Fotografering

Bra bilder ökar dina chanser till ett högre slutpris.  Av den anledningen arbetar vi enbart med professionella fotografer med gedigen yrkeserfarenhet.

 

 

05

Budgivning startar

Om många är intresserade blir det oftast budgivning. Budgivningen sker oftast elektroniskt och du får som säljare uppdatering i realtid på mobil eller dator.

 

03

Marknadsföring

Vi ser till att ditt fritidshus exponeras på relevanta bostadssajter samt på sociala medier. Utöver detta marknadsförs din stuga till befintliga spekulanter i vårt köparregister. 

 

 

06

Försäljning

Efter accepterat slutpris skrivs avtal mellan köpare och säljare. Mäklaren tar fram de avtalshandlingar som behövs och säkerställer köpet.

 

 

KVALITÉ – NYTÄNKANDE – ERFARENHET.

Att sälja sitt fritidshus kan vara ett stort steg för många. Vi på Kolonimäklarna har lång erfarenhet från bostads och fritidshusmarknaden.  Bl.a. har vi satt i hop en 6-stegs modul som på ett enkelt sätt visar hur vi säkerställer försäljningsprocessen gentemot säljare och köpare. Detta tillsammans med ett aktivt köparregister garanterar att du får mesta möjliga betalt för ditt fritidshus. Vill du också göra en bra stugaffär? Gör som många tidigare nöjda kunder redan gjort.  Boka en kostnadsfri saluvärdering.

040-653 49 10